Wat ons onderscheidt

VEILIGHEID

Wij maken gebruik van alle mogelijke oplossingen om uw lading veilig en wel te laten arriveren. Gekwalificeerde medewerkers, een nauwgezette en veilige bevestiging, gps-tracking en nieuwe, storingsvrije voertuigen garanderen een feilloos transport van al uw ladingen.

EERLIJKHEID

Ons doel is om uw vertrouwen te krijgen – daarom werken wij niet op oneerlijke of illegale wijze. Wij passen alleen de regels van het fair play toe.

FLEXIBILITEIT

Wij gaan altijd op zoek naar de meest voordelige oplossing voor onze klanten en staan open voor al uw voorstellen.

AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Door de optimalisering van de transportkosten en de keuze van de beste oplossingen zijn wij in staat om u de beste offertes aan te bieden.

KWALITEIT

Onze prioriteit is kwaliteit. Wij doen er alles aan opdat alles feilloos en voordelig zou verlopen.

INNOVATIE

Wij maken gebruik van innovatieve veiligheidssystemen en voertuigtracking. Daarbij passen wij apparatuur toe die de kosten verlaagt, zodat wij u aantrekkelijke transportprijzen kunnen aanbieden.

BETROKKENHEID

Wij doen er bij iedere opdracht alles aan opdat deze feilloos zou verlopen en in een zo kort mogelijk tijdsbestek wordt afgerond. Wij geven onze klanten advies betreffende het transport en helpen bij de uitvoering.

ZEKERHEID

Bij het aannemen van een opdracht beogen wij steeds de volledige afronding ervan. Wij laten de klant niet achter met zijn goederen maar ronden steeds alles af, ongeacht bijkomende kosten of verliezen.

ERVARING

Ons personeel beschikt over een uitgebreide, jarenlange ervaring in de transportsector. Daardoor kunnen wij u bij iedere kwestie advies verschaffen.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod?